Kuskus se sójovým masem podle Eduarda

Bezmasá jídla Doba přípravy: cca 30 min 0 názorů

Bezmasá jídla Doba přípravy: cca 30 min 0 názorů

Suroviny 1 porce

1 čajový šálek kuskusu
1 balení sójového masa
pesto ze sušených rajčat
sůl
provensálské koření
pepř
parmezán
špenát
(zelenina)

Postup přípravy receptu

  1. Jako první dáme vařit sójové maso podle návodu na balení - cca 15-20 minut. Já vařím se solí a podravkou.

  2. Poté uvaříme v rychlovarné konvici vodu a zalijeme kuskus - 1 díl kuskusu a 2 díly vody, osolíme a necháme cca 5 minut odstát.

  3. Uvařené "maso" slijeme a dáme na rozpálenou pánev, přidáme pepř a provensálské koření, já smažil do zlatova.

  4. K masu na pánvi přihodíme kuskus a pesto (podle chuti). Vše promícháme a můžeme servírovat.
    Na talíř dáme směs, kterou posypeme nastrouhaným parmezánem a dáme k tomu špenát.

Poznámka od kuchařky

Myslím, že by se "maso" s kuskusem dalo smíchat s jakoukoliv další zeleninou/salátem (dokázal bych si to dobře představit s ledovým salátem na kostičky nakrájeným).

Je to rychlý, jednoduchý a myslím si, že i zdravý recept.

Instagram -> @vsechnojidlo

Komentáře k receptu Kuskus se sójovým masem podle Eduarda

K receptu nejsou žádné komentáře.