Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kompot z rebarbory

Využijte sezónu rebarbory a připravte z této zdravé zeleniny kompot ochucený skořicí. Můžete si ho vychutnat hned po vychladnutí, nebo ho zavařit a využít jako příjemné osvěžení v parných dnech.

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

3. 8. 2009 21:38

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 674 kJ / 400 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy100,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marta Marta

5. 8. 2009 14:52

znám jen klasický kompot z rebarbory - snad můj nejoblíbenější, takhle povařená se skořicí může být také vynikající:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rebarborový kompot rebarbora recepty z rebarbory rebarbora recepty zavařování rebarbory rebarbora zavařování recepty rebarbora rebarbora recept rebarbora - zavařování recept na rebarborový kompot zavařování rebarbora reberborový kompot rebarborový kompot recept recept z rebarbory recepty s rebarbory kompot z lebarbory rebarborový kompo recept rebarborový kompot recepty na rebarboru recept rebarbora

Suroviny: rebarbora, cukr, skořice celá

TopRecepty.cz

Kompot z rebarbory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZwJ