Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 987 kJ / 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,17 g |
| Tuky | 7,52 g |
| Vláknina | 12,24 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 251 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 40,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme 1 hodinu.
Krok 2: Poté nakrájíme kapustu na proužky, přidáme k masu, vaříme 15 minut odkryté.
Krok 3: Mezitím nakrájíme 2 cibule nadrobno, do kastrůlku dáme trochu víc oleje, cibulku dáme smažit. Když je dozlatova, přidáme nastrouhaný česnek, mouku a ještě chvilku restujeme do lehkého ztmavnuti.
Krok 4: Když je kapusta měkká, přidáme k ní cibulovou jíšku a ještě 5 minut provaříme. Pořádně mícháme, ať se nám to nepřipálí.
Krok 5: Jako přílohu podáváme vařené brambory.
Zveřejněno 7. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAQ6
Moje poznámka
Hovězí s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAQ6
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 7 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 8 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 1 hodinou
Košíčky Izidor
zvon23 před 4 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 4 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 6 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 6 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 9 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 9 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 10 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
pepř,
sůl,
kapusta,
cibule,
olej,
česnek,
mouka hladká
Komentáře (3)