Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 987 kJ / 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,17 g |
| Tuky | 7,52 g |
| Vláknina | 12,24 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 251 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 40,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme 1 hodinu.
Krok 2: Poté nakrájíme kapustu na proužky, přidáme k masu, vaříme 15 minut odkryté.
Krok 3: Mezitím nakrájíme 2 cibule nadrobno, do kastrůlku dáme trochu víc oleje, cibulku dáme smažit. Když je dozlatova, přidáme nastrouhaný česnek, mouku a ještě chvilku restujeme do lehkého ztmavnuti.
Krok 4: Když je kapusta měkká, přidáme k ní cibulovou jíšku a ještě 5 minut provaříme. Pořádně mícháme, ať se nám to nepřipálí.
Krok 5: Jako přílohu podáváme vařené brambory.
Zveřejněno 7. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAQ6
Moje poznámka
Hovězí s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAQ6
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina čočková polévka
pesmax před 13 minutami
Bramboráky
jahodp před 45 minutami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 49 minutami
Kilimandžáro
jahodp před 53 minutami
BeBe střecha
jahodp před 55 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 58 minutami
Vídeňské brambory
poirotka před 1 hodinou
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 4 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
pepř,
sůl,
kapusta,
cibule,
olej,
česnek,
mouka hladká
Komentáře (3)