Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolková omáčka, zjemněná smetanou

Fazolky v naší úpravě si zcela určitě zamilujete. Smetana v bešamelové omáčce a tradiční koření ochutí křupavé zelené fazolky. Věřte, že u tohoto jídla vám maso nebude chybět. Budou stačit brambory a přece bude jídlo skvělé.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

16. 8. 2021 01:32

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 559 kJ / 612 kcal
Bílkoviny31,88 g
Tuky21,07 g
Vláknina24,80 g
Cholesterol 66 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy62,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tip ro masožravce: Fazolková omáčka je také výborná s vařeným hovězím masem.

Tento a další recepty: www.varimebeztuku.blogspot.com

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: lusky fazolové, mléko, mouka hladká, smetana 12%, šťáva citronová, cibule, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Fazolková omáčka, zjemněná smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7oMG