Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí stehna na cibuli a celeru

Aby králičí maso nebylo tepelnou úpravou moc vysušené, je dobré ho prošpikovat. Králičí stehna tak doplníme kousky špeku a necháme je spolu s cibulí a celerem upéct doměkka. Jemné maso tak získá aromatickou chuť zeleniny.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 9. 2021 19:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 208 kJ / 289 kcal
Bílkoviny12,02 g
Tuky2,29 g
Vláknina41,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 519 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy39,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 12. 2021 17:48

RubyRom: Domácí je domácí:-*Pečený se zeleninou nám chutná.Je to takové"přechucení"když zrovna není chuť na maso s omáčkou nebo se zelím:-8Děkuji:-K

RubyRom RubyRom

6. 12. 2021 12:13

Králík je skvělý, máme je často a domácí. Dělám ho podobně a moc nám chutná. :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 10. 2021 14:33

Jaromira18: Jaruško děkuji:-8:-K

Jaromira18 Jaromira18

30. 9. 2021 11:21

Peču ho podobně, je vynikající.:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno králičí, cibule, celer, špek, sůl, pepř mletý, kmín drcený, voda

TopRecepty.cz

Králičí stehna na cibuli a celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kJ0E