Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí ďábelská tatarka

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

16. 11. 2021 14:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 842 kJ / 1 874 kcal
Bílkoviny4,31 g
Tuky201,92 g
Vláknina0,56 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 328 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy9,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tatarku můžete obměnit třeba sušeným česnekem nebo worčestrovou omáčkou. Tatarka vydrží v uzavřené sklenici určitě 4-5 dní, déle nevím, protože se snědla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

28. 10. 2022 15:20

beruna1: Moc děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že nezklamala :-K:-K:-K

beruna1

28. 10. 2022 13:14

Výborná,nejdřív jsem udělala jen z oleje,mléka trošičku octa a pak dochutila (pepř,sůl kari,petrželka) SKVĚLÁ:-*

RubyRom RubyRom

4. 12. 2021 18:34

Ta musí být skvělá, vyzkouším.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mléko, olej slunečnicový, hořčice dijonská, ajvar, cukr, pepř, pasta chilli, paprika sušená sladká, cibule šalotka, okurky sterilované

TopRecepty.cz

Domácí ďábelská tatarka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YoX9