Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,85 g |
| Tuky | 42,40 g |
| Vláknina | 0,70 g |
| Cholesterol | 177 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 18,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnky naklepeme a okraje nařízneme, aby se nekroutily. Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji.
Krok 2: Maso vyjmeme a dáme do teplé trouby.
Krok 3: Na šťávě pak osmahneme kousky uzeného masa a kolečka párku. Vyjmeme, tuk zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme studeným vývarem a povaříme dohladka. Přilijeme smetanu, vložíme roštěnky a párek s uzeným masem a znovu krátce povaříme.
Krok 4: Omáčku podle chuti zakapeme citronem, dosolíme, dopepříme . Porce na talířích obkládáme cibulkami, nakrájenými okurkami a rajčátky.
Krok 5: Podáváme s rýží
Zveřejněno 31. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěnky po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlj3
Moje poznámka
Roštěnky po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlj3
Nejnovější recepty
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 11 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 13 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 13 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 47 minutami
Krabí pomazánka
Sahula před 4 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 4 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 4 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 4 hodinami
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 6 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 7 hodinami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 7 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Lida.Rose před 7 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
maso uzené,
párky,
smetana,
šťáva citronová,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
pepř,
cibulka,
okurka čerstvá,
rajče,
olej
Komentáře (2)