Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,85 g |
Tuky | 42,40 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnky naklepeme a okraje nařízneme, aby se nekroutily. Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji.
Krok 2: Maso vyjmeme a dáme do teplé trouby.
Krok 3: Na šťávě pak osmahneme kousky uzeného masa a kolečka párku. Vyjmeme, tuk zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme studeným vývarem a povaříme dohladka. Přilijeme smetanu, vložíme roštěnky a párek s uzeným masem a znovu krátce povaříme.
Krok 4: Omáčku podle chuti zakapeme citronem, dosolíme, dopepříme . Porce na talířích obkládáme cibulkami, nakrájenými okurkami a rajčátky.
Krok 5: Podáváme s rýží
Zveřejněno 31. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěnky po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlj3
Moje poznámka
Roštěnky po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlj3
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
maso uzené,
párky,
smetana,
šťáva citronová,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
pepř,
cibulka,
okurka čerstvá,
rajče,
olej
Komentáře (2)