Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso na žampionech a paprikách

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

11. 2. 2022 15:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 696 kJ / 1 839 kcal
Bílkoviny145,55 g
Tuky106,19 g
Vláknina26,66 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,60 g
Sacharidy65,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 2. 2022 10:51

:-)<3<3<3<3 jejda to vypadá moc hezky a určitě skvěle chutná :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, žampióny, kmín celý, paprika sušená sladká, slanina, sádlo, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, vývar masový, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřové maso na žampionech a paprikách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8PLg