Plněná roláda z mletého masa

Avynka Kuchařka: Avynka

Doba přípravy: 1,5 hod. Mleté maso 0 názorů

Suroviny

500 g mleté krkovičky nebo libového bůčku
(nekupujte přímo mleté maso, ideální je si pomlet maso doma, ale dobrou volbou je i vybrat si pěkný kousek masa vcelku a nechat si ho pomlet před vámi. Trošku vyšší cena oproti již namletým směsím, se vám 1000x vrátí v chuti výsledného pokrmu)
sůl, pepř, strouhanka, kmín
Náplň:
vajíčka, párek, paprika (barevná kombinace)
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso okořeníme solí, pepřem a zahustíme strouhankou.
    Rozprostřeme na pečící papír na placku vysokou 1,5 až 2 cm.

  2. Na maso dáme náplň dle chuti - v mém případě míchaná , dobře osolená vajíčka, párek a proužky barevných paprik.
    Opatrně zamotáme. Pomáháme si rukama namočenýma ve studené vodě.
    Vytvarujeme roládu, kterou posypeme kmínem.

  3. Dáme péct na vodou vypláchnutý pekáček. Maso by mělo pustit dostatek šťávy, kdyby tomu tak nebylo, přilijte do pekáčku trošku vody. Pečeme cca hodinu, až je roláda pěkné zlatohnědé barvy.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněná roláda z mletého masa

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: plněná roláda z mletého masa rolada z mleteho masa recepty z mletého masa roláda z mletého masa s náplní mleté maso recepty dobrá roláda z mletého masa roláda z mleté krkovice rolada z mleteho mesa sk plněná sekaná roláda mlete maso z krkovičky plněná roláda s mletého bůčku masová roláda z mletého bůčku plněná roláda z mletého masa recept mlete meso plnene sk roláda z mletého masa plněná špenátem roláda z mletého masa plněná nádivkou roláda z mletého bůčku plněná roláda z krkovice plnenarolada z mletého masa recept na rolada z mletého masa

Zapomněl/a jsem heslo