Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 851 kJ / 4 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 193,06 g |
| Tuky | 341,70 g |
| Vláknina | 19,10 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 13,74 g |
| Sůl | 34,20 g |
| Sacharidy | 39,00 g |
Postup přípravy
Uvarenú cibuľu pokrájame na menšie kúsky a v mixéri rozmixujeme, pridáme k treske. Uhorky s mrkvou nastrúhame najemno a pridáme k treske. Okoreníme mletým korením. Krok 3: Nakoniec pridáme majolenku a dobre premiešame. Dochutíme octom (asi 2 PL).
Dáme odležať do chladničky, najlepšie do druhého dňa.
Zveřejněno 16. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska v majonéze exklusiv
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQwD
Moje poznámka
Treska v majonéze exklusiv
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQwD
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 15 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 31 minutami
Likérové špičky
Sahula před 2 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 2 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 2 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 2 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 4 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 4 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 4 hodinami
Suroviny:
filet z tresky,
cibule,
hořčice plnotučná,
okurky sterilované,
mrkev,
ocet,
sůl,
pepř celý,
pepř mletý,
bobkový list,
majonéza
Komentáře (15)
1) Exkluzivní i exklusivní je gramaticky správně.
2) Když jen česky, tak česky - žádné "ffčíl".
3) Název přesně odpovídá na Slovensku vyráběné a velmi oblíbené pomazánce.
Tu je odkaz na môj pôvodný recept a ohlasy pod ním v diskusii:
varecha.pravda.sk/recepty/treska-v-majoneze-kimlo/4629-recept.html
Tento nový som len vylepšil uvarením cibule a rozmixovaním.
Veronika.Hrozna:
Na HELLMANNSku mi nešahejte
SilviaD:
"...často robieva tresku z bielych rýb." Asi z bílých rybek dělá salát, že
(no, když ale jeden kdysi dokázal vodu proměnit ve víno, tak proč ne, že
potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-SK/products/2002120116862
Podle foteček je to salát...
Podle postupu ("ponorným mixérom rozmixujeme na kašu") je to pomazánka...
A ffčíl raď kočičko, raď pejsku
No, asi bych ten všeobjímající název nechal jak je