Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 851 kJ / 4 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,06 g |
Tuky | 341,70 g |
Vláknina | 19,10 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 13,74 g |
Sůl | 34,20 g |
Sacharidy | 39,00 g |
Postup přípravy
Uvarenú cibuľu pokrájame na menšie kúsky a v mixéri rozmixujeme, pridáme k treske. Uhorky s mrkvou nastrúhame najemno a pridáme k treske. Okoreníme mletým korením. Krok 3: Nakoniec pridáme majolenku a dobre premiešame. Dochutíme octom (asi 2 PL).
Dáme odležať do chladničky, najlepšie do druhého dňa.
Zveřejněno 16. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska v majonéze exklusiv
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQwD
Moje poznámka
Treska v majonéze exklusiv
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQwD
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 16 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 13 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
filet z tresky,
cibule,
hořčice plnotučná,
okurky sterilované,
mrkev,
ocet,
sůl,
pepř celý,
pepř mletý,
bobkový list,
majonéza
Komentáře (14)
1) Exkluzivní i exklusivní je gramaticky správně.
2) Když jen česky, tak česky - žádné "ffčíl".
3) Název přesně odpovídá na Slovensku vyráběné a velmi oblíbené pomazánce.
Tu je odkaz na môj pôvodný recept a ohlasy pod ním v diskusii:
varecha.pravda.sk/recepty/treska-v-majoneze-kimlo/4629-recept.html
Tento nový som len vylepšil uvarením cibule a rozmixovaním.
Veronika.Hrozna:
Na HELLMANNSku mi nešahejte
SilviaD:
"...často robieva tresku z bielych rýb." Asi z bílých rybek dělá salát, že
(no, když ale jeden kdysi dokázal vodu proměnit ve víno, tak proč ne, že
potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-SK/products/2002120116862
Podle foteček je to salát...
Podle postupu ("ponorným mixérom rozmixujeme na kašu") je to pomazánka...
A ffčíl raď kočičko, raď pejsku
No, asi bych ten všeobjímající název nechal jak je