Maďarský perkelt s tarhoňou
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 617 kJ / 1 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,45 g |
Tuky | 30,41 g |
Vláknina | 12,61 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 136,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můj recept tak, jak nám paprikový guláš, nebo chcete-li perkelt chutná :) Není to originál maďarský, ale náš.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2023 18:48
23. 2. 2022 19:58
23. 2. 2022 19:40
21. 2. 2022 16:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 18 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 40 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Nepovedla se vám domácí majonéza? Zkuste ji podle našich rad, bude to pochoutka!
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, kapie červená, cibule, vývar zeleninový, česnek, sádlo, vločky, kmín mletý, paprika sušená sladká, sůl, pepř, mouka hrubá, vejce
Maďarský perkelt s tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9vE
4 názory