Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 090 kJ / 2 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 307,94 g |
Tuky | 41,93 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 978 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 196,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy připravíme palačinkové těsto: Mléko, mouku, vejce a špetku soli důkladně rozšleháme, můžeme přidat na ochucení grilovací koření. Podle potřeby přidáme mouku Těsto musí být lehce husté. Poznáte při obalování řízků. Necháme odstát a mezitím připravíme maso.
Krok 2: Kuřecí prsa rozkrájíme podélně na 2-3 plátky. Osolíme, opepříme a obalíme v těstě.
Krok 3: Smažíme na pánvi v rozpáleném oleji do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 18. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízek v palačinkovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwN2
Moje poznámka
Kuřecí řízek v palačinkovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwN2
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 14 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 5 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 8 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 8 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 9 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 10 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 11 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 11 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 13 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 14 hodinami
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
prsa kuřecí,
koření grilovací,
pepř,
olej
Komentáře (1)