Olomoucký kuřecí řízek

BrectanIvy Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut PT0H30M 2 porce Drůbeží maso 0 názorů

32

Suroviny

2 kuřecí řízky
10 dkg anglické slaniny v celku
1 balení olomouckých tvarůžků
vajíčko
strouhanka
hladká mouka
gurmánské koření
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí řízky osušíme, nařízneme tak, aby vznikl co největší plátek, ten naklepeme. Osolíme a posypeme gurmánským kořením. Anglickou slaninu nakrájíme na hranolky a klademe na plátek masa. Přidáme olomoucké tvarůžky. Plátky přeložíme a sepneme špejlí nebo párátkem.

  2. Masovou kapsu obalíme v trojobalu a vložíme do rozpáleného tuku a smažíme do zlatova.

  3. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši nebo nové brambory s máslem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 438 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Olomoucký kuřecí řízek

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo