Olomoucký kuřecí řízek

BrectanIvy Kuchařka: BrectanIvy

Doba přípravy: 30 minut 2 porce Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

2 kuřecí řízky
10 dkg anglické slaniny v celku
1 balení olomouckých tvarůžků
vajíčko
strouhanka
hladká mouka
gurmánské koření
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí řízky osušíme, nařízneme tak, aby vznikl co největší plátek, ten naklepeme. Osolíme a posypeme gurmánským kořením. Anglickou slaninu nakrájíme na hranolky a klademe na plátek masa. Přidáme olomoucké tvarůžky. Plátky přeložíme a sepneme špejlí nebo párátkem.

  2. Masovou kapsu obalíme v trojobalu a vložíme do rozpáleného tuku a smažíme do zlatova.

  3. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši nebo nové brambory s máslem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 456 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Olomoucký kuřecí řízek

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: olomoucký plátek řízek s tvaružkem lpněný kuřecí řízek s tvarůžkama jaké koření na kuřecí řízek rizky a tvaruzky příprava a recept kuřecích řízku řízek plněny olomouckými tvaružkami olomoucké řízky kuřecí řízek plněný tvarůžky balení řízků se sýrem kuřecí řízek s tvaruzkama kuřeci řizky s tvaružky jaká mouka na balení řízků veprovy rizek s tvaruzkem plneny kureci rizek tvaruzkem rizky pnene tvaruzkama rizky na spejli kureci rizek s tvaruzky kureci olomoucke kuřecí řízky na špejli

Zapomněl/a jsem heslo