Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 319 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 72,75 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Polévka musí být krémová, hladká a chutnat po zelenině a cítit muškátem.
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Moje poznámka
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 3 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 3 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 13 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 13 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 44 minutami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 1 hodinou
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 1 hodinou
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 1 hodinou
Bublanina z kefíru
Beruna před 2 hodinami
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Kacenecka před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Kacenecka před 2 hodinami
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 2 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový vývar,
jak udělat jíšku,
charakteristika polévek,
polevky charakteristika,
polévka ze zeleninového vývaru,
zeleninova polevka se smetanou,
polevka zeleninovy vyvar,
charakteristika polévky,
jak se dělá vývar,
smetanova zeleninova polevka,
jak dlouho se dělá vývar,
zeleninová smetanová polévka,
jak udělat vývar,
rakouská polévka,
zeleninovo smetanová polévka,
smetanová rybí polévka,
polévky ze zeleninového vývaru,
rakouská polévka recept,
rakouske polevky,
charakteristika vyvaru
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
kapusta,
brokolice,
brambory,
květák,
ořech muškátový,
pepř bílý,
sůl,
smetana sladká,
mouka hladká,
tuk
Komentáře (3)