Zeleninový vývar s vajíčkem

Barborka 2 Kuchařka: Barborka 2

Polévky 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

200 g mrkve
150 g celeru
150 g libové klobásy
2 lžíce sádla
1,2 l vody
200 g brambor
2 vejce
4 stroužky česneku
sůl
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme a pokrájíme na kostičky. Klobásu nakrájíme na kolečka. V hrnci rozehřejeme sádlo a lehce osmahneme celer, mrkev a klobásu. Vše zalijeme vodou. Oloupané brambory nakrájené na kostičky přidáme do vroucího vývaru a vaříme do změknutí. Před podáváním v polévce rozšleháme dvě vejce, dochutíme solí a přidáme utřený česnek.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zeleninový vývar s vajíčkem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vývar z klobásy

Zapomněl/a jsem heslo