Bezová panna cotta
Bezové květy můžeme sbírat během vrcholícího jara. Mají široké spektrum využití, můžeme je sušit, zpracovat do sirupů nebo i smažit. Inspirací tohoto receptu je jihotyrolská kuchyně, kde z květů připravují lahodnou a osvěžující panna cottu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 417 kJ / 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 44,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 93,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezová panna cotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RRk
Moje poznámka
Bezová panna cotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RRk
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 14 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 3 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 5 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 5 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 6 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 7 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 7 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 9 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 10 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 11 hodinami
Suroviny:
smetana,
sirup,
želatina,
cukr,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (2)