Vepřová panenka ve smetanové omáčce

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 1/2 hodiny plus hodina odležení 3+ Vepřové maso 1 názor

Suroviny

1 vepřová panenka
koření Sedm bylin
špetka pepře
slunečnicový olej
250 ml smetany
1 PL škrobu 
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Panenku nakrájíme na středně silné plátky. V misce smícháme koření a olej, vložíme do ní plátky a necháme alespoň hodinu marinovat.

  2. Poté ve wok pánvi maso z obou stran osmahneme a podlijeme smetanou smíchanou se škrobem. Důkladně promícháme. Podávala jsem  s bramborovou kaší a dušenou zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová panenka ve smetanové omáčce

  • Lenunka Lenunka

    ať koukám jak koukám, všude je v nabídce jen koření na kuře 7 bylin, to je na vepřovou panenku určitě to pravé....
    jestli se mýlím, tak se omlouvám, ale fakt jsem nic jiného nenašla :-(

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřová panenka vepřová panenka s s pestem a na smetaně vepřová panenka recepty vepřová panenka recept panenka v žampionové ve smetanové omáčce vepřov panenka ve smetanove omáčce s ořechy

Zapomněl/a jsem heslo