Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italský venkovský kotlík těstovin s fazolemi

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

30. 6. 2022 20:58

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 451 kJ / 2 259 kcal
Bílkoviny158,37 g
Tuky49,29 g
Vláknina155,36 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 4,04 g
Sůl7,50 g
Sacharidy219,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace: Kuchařka dony Corleony, upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: těstoviny, fazole červené sterilované, pancetta, olej olivový, cibule, česnek, passata rajčatová, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, sýr parmazán strouhaný, bazalka čerstvá, olej olivový

TopRecepty.cz

Italský venkovský kotlík těstovin s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBo6Y