Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 380 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,28 g |
Tuky | 83,55 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 50,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí a cibuli nakrájíme na tenké proužky, oloupanou cuketu nastrouháme nahrubo a bramboru najemno. Špek a 1 cibuli nakrájíme na kostičky.
Krok 2: Rozpustíme sádlo a necháme zesklovatět cibuli. Přidáme cuketu a kmín. Restujeme cca 2 minuty a přisypeme zelí a brambor. Dusíme doměkka.
Krok 3: Zelí během dušení promícháváme. Vyškvaříme špek a s cibulí orestujeme dozlatova. Přidáme k zelí a dochutíme cukrem, solí a octem. Podáváme k masu.
Zveřejněno 24. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené zelí s cuketou a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6OWQ
Moje poznámka
Dušené zelí s cuketou a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6OWQ
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
cuketa,
cibule,
brambory,
sádlo,
špek,
cibule,
ocet,
cukr,
kmín celý,
sůl
Komentáře (2)