Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 987 kJ / 1 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,21 g |
| Tuky | 10,98 g |
| Vláknina | 34,05 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 281,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohánku dáme do misky a zalejeme vriacou vodou. Zakryjeme a dáme do perín na 30 minút.
Potom vyberieme a necháme úplne vychladnúť. Krok 2: Pridáme hrozienka, med a smotanu a dobre premiešame. Krok 3: Podávame ako klasické müsli s jogurtom.
Potom vyberieme a necháme úplne vychladnúť. Krok 2: Pridáme hrozienka, med a smotanu a dobre premiešame. Krok 3: Podávame ako klasické müsli s jogurtom.
Zveřejněno 21. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohankové müsli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYjj
Moje poznámka
Pohankové müsli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYjj
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sváteční kakao
Kajkajak před 13 minutami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 42 minutami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 1 hodinou
Sýrová kolečka
zonoro před 2 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 5 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 6 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 6 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 7 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 7 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 7 hodinami
Suroviny:
pohanka,
med,
rozinky,
smetana kysaná
Komentáře (2)