Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,53 g |
| Tuky | 145,73 g |
| Vláknina | 16,95 g |
| Cholesterol | 987 mg |
| Sodík | 3,63 g |
| Sůl | 9,37 g |
| Sacharidy | 339,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozmačkejte banány a smíchejte s vejci.
Krok 2: Přisypte všechny sypké suroviny, pak přidejte máslo, mléko a olej. Pořádně promíchejte.
Krok 3: Vyložte formu pečicím papírem nebo vymažte máslem a vysypte strouhankou. Těsto vložte do formy.
Krok 4: Pečte na 180 °C asi 50 minut.
Krok 5: Banana bread bude takový mokrý, měkkoučký. Není suchý jako bábovka!
Zveřejněno 11. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
“Mokrý” banana bread
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738RQ
Moje poznámka
“Mokrý” banana bread
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738RQ
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Suroviny:
banán,
vejce,
mouka,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
sůl,
máslo,
mléko,
olej
Komentáře (1)