Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohový jáhelník s ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

5. 2. 2023 07:10

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 892 kJ / 1 408 kcal
Bílkoviny72,36 g
Tuky34,12 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 558 mg
Sodík 711 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy192,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hledáte dezert, který by bez výčitek mohl představovat i alternativu zdravé a plnohodnotné svačiny? Tento recept totiž zasytí a taky dodá potřebné živiny a energii. Je to taky výborná alternativa v případě že chcete, nebo musíte, ve stravě omezovat lepek. Jáhly vám zpestří jídelníček například snídaňovou kaší, dezertem, nebo knedlíkem – jejich využití je všestranné, můžete nimi rovněž zahušťovat polévky, nebo je použít jako přílohu. Jejich veliká výhoda oproti klasické mouce je obsah vlákniny, která nám ve stravě velmi často chybí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: jáhly, vejce, tvaroh, borůvky, kustovnice, sirup javorový, sůl

TopRecepty.cz

Tvarohový jáhelník s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYOq7