Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 613 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,65 g |
Tuky | 48,90 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 393 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 20,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené květákové pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZWY
Moje poznámka
Zapečené květákové pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZWY
Nejnovější recepty
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 12 minutami
Bramborové vafle
Přidáno 17. 5. 2025 05:00
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litina
Marta.lhotecka@seznam.cz před 40 minutami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
poirotka před 44 minutami
Vohrnoušky
Beruna před 1 hodinou
Tvarohový dort Míša s jahodami
mamina58 před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 12 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 14 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 14 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 15 hodinami
Tématické fráze:
květákové recepty,
kvetakove pire,
karfiolový mozeček,
zapečeny karfiol,
karfiol,
recept na kvetakove pire,
kvrtakove pyre,
bramborovo kvetákové pyré,
květakove pire,
květákovépyré,
karfiolové recepty,
karbanátky v rajčatovém pyré,
pxre z kvetaku,
květákové pyré se sýrem,
kvetajove pyré,
zapékané pyré,
kvetakove pire recept,
bramborove pyre s kvetakem,
květákové placičky zapékané,
karfiolové pyré recept
Suroviny:
květák,
paprika,
rajče,
sýr nastrouhaný,
mléko,
vejce,
sůl,
máslo
Komentáře (3)