Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Volyňský boršč

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

24. 5. 2023 18:42

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Nutriční hodnoty

Energie8 931 kJ / 2 135 kcal
Bílkoviny281,10 g
Tuky90,10 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 935 mg
Sodík 8,93 g
Sůl20,70 g
Sacharidy47,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jedná se o recept, který si dovezli z Ukrajiny (Volyně) moji předkové. Nedává se zelí ani jiné suroviny. Protože ho jíme od malička, připadá nám určitě jako ten nejlepší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

25. 5. 2023 12:10

:yes::yes:Boršč je vynikající, moje oblíbená polévka.:yes::-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso uzené, maso hovězí, řepa červená, voda, masox hovězí, brambory, smetana na vaření, sůl

TopRecepty.cz

Volyňský boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2lA5