Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivovarský kotlet

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 8. 2009 18:41

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 417 kJ / 578 kcal
Bílkoviny36,42 g
Tuky34,30 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 116 mg
Sodík 2,06 g
Sůl4,05 g
Sacharidy28,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokrm i jeho název pochází z restaurace Pivovarský dvůr pod hradem Zvíkov.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

drahulin drahulin

17. 11. 2009 11:41

Dr.Holub :yes::yes::-D

Eliza Eliza

16. 11. 2009 19:40

Díky za body a tak... I za to ostatní...:-)
Špagetko, hořčici se zeleným pepřem jsem snad ještě ani neviděla, děkuju za tip :-K. Alberta mám kousek, prakticky nakupuju hlavně tam, tak se po ní podívám.

ruzena ruzena

16. 11. 2009 19:26

Elizo to vypadá lákavě,dávám do oblíbených+bod:yes::yes::yes: no a ten becher,další asi zázračný student-rychlovka,je to vidět na pravopisu,dát ho tak do Guinesovky:-!:-((

spagetka spagetka

16. 11. 2009 19:23

Jasný, včera o půlnoci změnili pravidla pravopisu, akorát zrovna,když odpromovala a obhájila diplomku ...:-((:no:

Bibinka Bibinka

16. 11. 2009 19:20

Špagetko, třeba se to tak píše-když má tu vejšku ne:-? Jiné naše vysokoškolačky můžou vysvětlit-holky to je děs:-((

Bibinka Bibinka

16. 11. 2009 19:17

Holoubku, vidíš, to mě nenapadlo a je to teď tak profláknuté viď:-?

spagetka spagetka

16. 11. 2009 19:16

Eliz - podobně něco děláme, zkus hořčici se zeleným pepřem ;-) (Albert), jinak to nemá chybku :-p:yes::yes: a je tam :-D

spagetka spagetka

16. 11. 2009 19:14

becher - pokud se chceš stát lepší, okamžitě oprav tu příšernou hrubku v mottu:-!:-!:-!... to další už tu ostaní napsali, nebu se opakovat ..

Dr.Holub

16. 11. 2009 19:01

Bibinko, předpokládám,že VŠ dělala v Plzni, ty děti budou nejspíš jedním vrzem,tedy trojčata. V Česku už je možné vše:-p

Bibinka Bibinka

16. 11. 2009 18:55

Becher, docela bych tě normálně přivítala,jako nakonec každého nového člena topek, ale nějak mi to nejde:-!Nejdřív by bylo dobré vysvětlit:-Oje ti 18 let, máš vysokou školu-to samo už je nesmysl:-O a 3 děti-kdy jsi začala a kdy dělala tu vysokou:-?:-?:-?hlava mi to nebere a myslím, že nejen mně a nebo chceš z nás dělat "blbečky":-?to snad ne:-((pak ale nevím, co tím jako sleduješ;-)

Eliza Eliza

16. 11. 2009 18:40

Becher... Máš v osmnácti hotovou vysokou školu a tři děti...:-O? Tak se nediv, že ještě neumíš opéct kotletu, všechno nejde stihnout najednou ...:-D:-D;-)

Paajus, díky, v létě vyřídím šéfkuchaři...:-)

paajus

16. 11. 2009 18:09

:-p O víkendu jsem dělala a moc to chutnalo. Veliký bodík.:yes:

becher

16. 11. 2009 18:09

není to tak dobré jak jsme čekali tak nabudte sklamaní:-((:-((:no::-//:-!;-(

Patricie

27. 8. 2009 21:15

Eli :yes::-D

Irena70

27. 8. 2009 19:35

Osobně jsem tam bohužel nebyla ale hodně chvály už jsem slyšela od nás je to asi 50km ale nemůžu přesvědčit manžela aby jsme vyrazili tímto směrem a přitom vím že by to byl krásný výlet

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: top recepty kotleta recept recept na kotletu kotlet recepty z alberta pivovarská vepřová kotleta kotleta recept kotlety jak dlouho se vaří kotlety kotlety recept kotlety na km pečené křepelky apetit jak dlouho delat kotlety super kotlety jak dlouho dělat kotletu vepřové kotlety na křenu recept kotlet kotleta recepty . recept na kotletu jak dlouho dělatkotletu kotleta recept apetit

Suroviny: kotleta vepřová, sýr eidam, křen strouhaný, hořčice plnotučná, máslo, maggi, pepř, sůl, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Pivovarský kotlet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PZwl