Jazyk na smetaně s nivou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 693 kJ / 1 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,19 g |
Tuky | 124,27 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 2,69 g |
Sůl | 6,70 g |
Sacharidy | 36,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Něco malinko podobného jsem kdysi četla na nějakém portále, že toto jídlo vyšlo jako vítěz v nějaké kulinářské soutěži v Č.Budějovicích.
Zasloužilo si to, já už to vařím takhle předělané po několikáté a troufám si říct, že je to lepší(i levnější), než svíčková!
Ze zbytku vývaru je výborná polévka!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 2. 2020 16:29
patslad: Patriku děkuji, fakt jsi mě potěšil, že chunalo 

17. 2. 2020 13:49
Bylo to vynikající, děkuji za tento recept.
Akorát jsem musel improvizovat - omylem jsem si při nákupu s dovozem domů objednal ne smetanu, ale smetanový pribináček (včetně zakysané varianty). Zjistil jsem to až při vaření: ze zoufalství jsem zariskoval a použil je - a vyšlo to... Bylo to fantastické a nebylo třeba zahušťovat.

11. 9. 2009 15:23
Bibi,já jsem technický antitalent a diletant,já fotit vůbec neumím a co hůř-nemám ani foťák
jen v mobilu a vůbec nevím,jak bych ty fotky z toho mobilu dostala sem..jak říkám,jsem fotoblbka
ale zase mám jiné přednosti-ráda vařím
tak zase někdy-kolegyňko
na kterém oddělení pracuješ





11. 9. 2009 11:32
Rebeko, kolegyně-sestřičko, to jsi mě potěšila moc, že jsi to vyzkoušela a jak čtu, pochutnali jste si
Zrovna jsem vyndala jazyky z mrazáku a tak zase budu něco vymýšlet, ale až na zítra. Tak díky za vyzkoušení ,za bod a ještě jsi mohla přidat fotičku


11. 9. 2009 10:58
Bibi,právě jsem dovařila,je opravdu vynikající
marmeládky jsem dala kapku víc-lžičku marmelády z černého rybízu a dvě lžičky "rybíz alá brusinky",doladila jsem dle dop.chutě-pár kapek citronu,malinko dosladila-nevěděla jsem,jaká má být výsledná chuť
nicméně je to naprosto mňamozní,výborné,jedinečné


děkuji,ukládám a určitě zopakuju
..a bodík pro tebe








25. 8. 2009 17:07
Bibi, omáčka vypadá teda mňamózně



25. 8. 2009 17:05
Jani, to je taťkova porce, já chvátala s focením od rozdělané práce a pozor
ještě si přidal
doufám, že zbyde na zítra
a dík, že se vám to líbí




25. 8. 2009 16:51
Bibinko, to je přímo odporně dobré už při čtení 







25. 8. 2009 15:33
Bibi, ty si pořiď větší talíře!
Dala bych si hneeeed!







Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Brambory s volským okem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami

Šunkový salám na cesty
Přidáno před 8 hodinami

Banánové nanuky s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami

Řízek z karé plněný šunkou, sýrem a žampionovou směsí
Přidáno před 11 hodinami

Americké extra čokoládové cookies I.
Přidáno před 13 hodinami

Jedlé dárky I. Domácí "lančmít"
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Housky na snídani
uvařil/a Missi
před 4 hodinami

Rošťák z vepřové kýty
uvařil/a skocec
před 4 hodinami

Vepřové kostky v paprikách
uvařil/a Moanka
před 5 hodinami

Avokádo s vejci a cottage
uvařil/a Ucilu
před 5 hodinami

Bezlepkové placičky
uvařil/a Janule25
před 5 hodinami

Bábovka Margot, která se vždy povede
uvařil/a Lucie1001
před 5 hodinami

Rizoto z pánve s vepřovým masem
uvařil/a Renata.K.
před 8 hodinami

Citronová šťáva
uvařil/a Konopaskovalenka@gmail.com
před 8 hodinami

Hrnkové palačinky
uvařil/a filija75
před 9 hodinami

Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
uvařil/a Jana.Kaplanova
před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřový jazyk na smetaně pokrmy z nivy pokrmy s nivou rybízové pokrmy pokrmy ze zakysané smetany vepřový jazyk na na smetaně videorecept recepty vepřový jazyk na smetaně pokrmy z nivou vareni veprovy jazyk na smetane vepřové jazyky na smetane jazyk recept vepřový jazyk na smetaně recept veproví jazyk recept recepty vepřový jazyk trendy pokrmy a fotky vaření jazyku niva v pokrmech olej na včelí píchnutí pokrmy ze zakysane smetan vepřové srdce recept
Suroviny: jazyk vepřový, slanina anglická, smetana zakysaná, smetana sladká, vývar, marmeláda rybízová, sýr niva, tymián, koření oregáno, rozmarýn, pepř, solamyl, olej, sýr niva
Jazyk na smetaně s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQjr
9 názorů