Vaříme v ateliéru - knedlíčková polévka
Použitím mražených polotovarů můžeme někdy vyřešit absenci závodního stravování, nebo prostě jen oběd, kdy se nám nechce vůbec nic dělat. Kombinace játrových knedlíčků a hub je sice nezvyklá, ale možná stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 626 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 12,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očistíme, oloupeme a pokrájíme zeleninu.
Krok 2: Do vroucí vody nasypeme zeleninu, houby a celý sáček mraženého polotovaru Játrové knedlíčky babičky Kláry.
Krok 3: Vaříme do změknutí použité zeleniny.
Krok 4: Do hotové polévky rozmícháme vejce, dochutíme solí, pepřem a ochuceným olejem.
Krok 5: Na talíři posypeme drobnými škvarečky. Podáváme s rohlíkem nebo chlebem.
Zveřejněno 4. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaříme v ateliéru - knedlíčková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l1Y
Moje poznámka
Vaříme v ateliéru - knedlíčková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l1Y
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 11 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Suroviny:
knedlíčky játrové,
petržel,
mrkev,
celer,
cibulka,
houby sušené,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
olej chili,
cibule
Komentáře (9)
Tuto fotku skryji a pak ji obnovíme