Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na uzeném bůčku a žampionech

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

5. 5. 2014 13:07

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 176 kJ / 520 kcal
Bílkoviny8,98 g
Tuky29,26 g
Vláknina2,05 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy30,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

6. 5. 2014 22:25

Holky, celkově v tom nelítáte samy;-). Já měla taky strach, ale nějak to dopadlo bez spálenin;-)

Anna Kocikova

6. 5. 2014 19:39

maris:Maruško,to jsem ráda,že v tom nelítám sama:-DDělám to přesně jako Ty:-)
Jani,snad tyto komentáře pod príma králíkem nevadí.Možná to pročítají i začátečníci,třeba jim to pomůže:-)

maris

6. 5. 2014 19:31

Anna Kocikova: Aničko, já má stejný problém - někdy to dělám i tak, že měkké maso vyndám a teprve potom zahustím a nechám provařit. Sice se mi tím prodlouží čas celkového vaření, ale těch cca 20 minut mě už nezabije;-):-))
Jani - krásný recept:-p:yes::yes:

Anna Kocikova

6. 5. 2014 19:26

Jana Remkova:Díky za info;-)
Je mi jasné,že se musí během dušení průběžně podlívat a promíchávat:-))Ale nemám nervy to stále hlídat i když vařím v hrncích s vrstveným sendvičovým dnem:-)
Ty mycáky z domácího chovu Ti normálně závidím:-8Sem tam máme králíka z obchodu.Sice jsou pěkně urostlí,ale stáří si nedovolím typnout...dusím je,nebo peču do měkka dost dlouhou dobu:-/

JanaDorazinova

6. 5. 2014 10:49

tejaja: Já jsem měla štěstí :-). Kamarádka, co sice bydlí tady, ale mají příbytek i v Sosnové ho právě vařila a já jsem jí řekla, že kdyby měla možnost, aby si na mne vzpoměla. Tak ona vytáhla z mrazáku pytel a říká mi: "Na!! Zabíjela jsem jich v sosnové 40!" Prý na klobásy! :-D. No a v tom pytli byly králíci hned 2 a to pořádné!! :-)

tejaja

6. 5. 2014 07:47

Janka, pošli toho králika aj ku mne :-D Nemám zdroj a tie v obchode sa mi nepáčia, pripadajú mi podvýživené :-D:-D:-D A dala by som si veru, dala...:yes:;-)

JanaDorazinova

5. 5. 2014 22:35

1974andrea: Tý joo, fakt!!:-D

1974andrea

5. 5. 2014 20:54

Jana Remkova:Ještě že mě tady máš :-D:-D:-D

JanaDorazinova

5. 5. 2014 20:47

1974andrea: No, je to tím, že jsem do surovin zapoměla napsat lžíci papriky a musím to napravit! :-D

Anna Kocikova: Drahuš, já jsem se taky bála, že se to bude připalovat. Trochu to záleží od kvality hrnce a já mám teda docela kvalitní;-) a trochu taky, jak píše Andrea, je to třeba podle potřeby podlívat a taky sem tam promíchat:-p. Ale popravdě, takhle od základu jsem to dělala poprvé:-);-)

1974andrea

5. 5. 2014 19:23

Anna Kocikova:Drahuško, já myslím, že pokud dostatečně podléváš, nebude se přichytávat. Já s tím problém nemívám. Zredukovat můžeš vždycky, pokud by to bylo řidší;-)

Jani, tohle se mi líbí moc. Škoda, že jsem zrovna v sobotu upekla posledního králíka:-// A čím to, že omáčka je taková narůžovělá jako od papriky? Nebo to je od toho bůčku? Jinak ode mě za jedna :yes::-D

Anna Kocikova

5. 5. 2014 19:11

Podle surovin to bude velká dobrota,mňam:-p:yes::-K
Jani, vždy, když jsem zasmažila omáčku a pak v ní dusila maso, omáčka měla tendenci se přichytávat. Musela jsem to pořád hlídat a promíchávat. Od té doby dávám zásmažku až ke konci vaření a mám klid. Ty s tím nemáš problém:-?

spagetka

5. 5. 2014 13:22

:-p:yes:

Irule

5. 5. 2014 13:19

+1:yes: jajaj, nestíhám ty tvoje recepty zkoušet!!:-)):-D
Vypadá to dobře, králíka mám ráda, takže ukládám ;-):-p:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík na zampionech uzený králík recepty králík na žampionech králičí maso v bůčku klobasy z kralika žampionova omačka k k masu jako sosna králík recepty žampiony klobásy z králika a bučku králík recepty na žampionech recept na uzného kralíka králík a žampiony uzený bůček z králikem králík na divoko a bůčku králík uzený bůček kralik na žampioneh recept uzený králík zabíjela jsem drúbež bucek ze zampiony na panvi kralik na bucku uzený bůčku recept

Suroviny: maso králičí, žampióny, bůček uzený, máslo, víno bílé, smetana na vaření, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, vývar, mouka hladká, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Králík na uzeném bůčku a žampionech

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6ZQ