Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hráškový krém s mátou a bílkovými noky

Jemná hrášková polévka nezvykle přichucená mátou s nevšední polévkovou vložkou v podobě bílkových noků. Nezralé hrášky či celé lusky se používají jako zelenina, zralá semena se používají jako luštěnina. V obou případech je velmi zdraví prospěšný.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

25. 8. 2023 18:09

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 321 kJ / 794 kcal
Bílkoviny31,67 g
Tuky31,90 g
Vláknina30,20 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy79,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

26. 8. 2023 08:58

Moc děkuji, já to z dětství ani neznám u nás se to vůbec nedělalo.

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 8. 2023 07:58

:-)<3:yes::yes: tu bych si hned dala (nočky si pamatuji z dětství , říkalo se ji ničevó ), recept se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hrášek mražený, cibulka jarní, brambory, máslo, sůl, máta, libeček, smetana, bílek

TopRecepty.cz

Hráškový krém s mátou a bílkovými noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk26E