Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší
Hovězí minutkové maso je třeba zpracovávat opravdu rychle aby neztratilo šťavnatost. Povede se vám dokonale, pokud budete následovat tento recept. Hotové maso bude společně s hebkou kaší z brambor a celeru lahodit chuti i zraku.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 093 kJ / 1 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,93 g |
Tuky | 67,76 g |
Vláknina | 20,38 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 100,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R8ZV
Moje poznámka
Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R8ZV
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 7 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 9 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 10 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
olej,
cibule,
česnek,
pasta rajčatová,
víno červené,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
brambory,
bulva celerová,
sůl,
máslo,
smetana ke šlehání
Komentáře (3)