Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 276 kJ / 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,43 g |
Tuky | 1,59 g |
Vláknina | 44,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová paštika jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9gm
Moje poznámka
Houbová paštika jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9gm
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 8 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 9 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 13 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 38 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 6 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 7 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 9 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 10 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 10 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 11 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 13 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 14 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 15 hodinami
Tématické fráze:
paštika z hub,
recept na houbovou paštiku,
houbová paštika s játry,
veganská paštika,
paštika,
pastika s houbami,
houbova tlačenka,
domácí houbová paštika,
-domaci paštika recepty,
domácí paštika s houbami,
paštika z hub recept,
recept na houbovou tlačenku,
recept na houbovou kuřecí paštiku,
pasta z hub,
hobová paštika,
houbov patika,
jatrova pastika s houbami,
recepty-,houbová paštika,
pasta z hub na topinky,
topinky jinak
Suroviny:
houby,
česnek,
cibule,
olej citronový,
květ muškátový,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (5)