Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holubky od Denisky

Golubce, holubky nebo holoubci? Více názvů pod sebou skrývá plněný zelný nebo kapustový list. Dobře vychucená náplň, pevně zavinout a podusit tak akorát na skus v husté omáčce. Nesmí ještě chybět vhodná příloha aby bylo jídlo dokonalé.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

30. 10. 2023 14:26

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 585 kJ / 1 096 kcal
Bílkoviny83,22 g
Tuky75,42 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

31. 10. 2023 22:10

Golubce mám moc ráda, ať už ze zelí nebo z kapusty. :-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí hlávkové, maso mleté, maso uzené, cibule, česnek, paprika, sůl, pepř mletý, rýže, protlak rajčatový, olej

TopRecepty.cz

Holubky od Denisky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR29E