Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky z trouby

Karbanátky se dají připravit i dietněji, místo smažení je jednoduše upečte v troubě. Můžete vyzkoušet, jak vám budou chutnat podle tohoto receptu s přidáním čerstvého koriandru. Podávají se jak teplé, tak i studené s chlebem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

8. 12. 2023 16:33

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie7 246 kJ / 1 732 kcal
Bílkoviny137,66 g
Tuky127,73 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 643 mg
Sodík 505 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy7,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Výborně chutnají se zeleninou na kyselo, brambory, bramborovou kaší, ale i studené s chlebem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté, cibule, vejce, koriandr čerstvý, paprika sušená sladká, koření do mletého masa, sůl, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Karbanátky z trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wGQG