Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omotaná játra

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 1. 2010 17:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie574 kJ / 137 kcal
Bílkoviny3,92 g
Tuky0,67 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha bramborová kaše, brambory, ale mohla by být i rýže a nebo jen s pečivem. Ta upečená cibule je tam velmi dobrá. Já jsem dnes játra chtěla původně smažit, ale pak mi projel hlavou tento nápad a tak jsem ho hned zrealizovala. Je to časově nenáročné jídlo a i když my děláme doma játra tak maxim. 3x ročně, na těchto jsme si pochutnali. Třeba i vám přijdou někdy vhod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

9. 2. 2018 10:54

Játra stokrát jinak, to je moje gusto, takže mám další tip. Uložil jsem do oblíbených a dávám palec nahoru. :yes:
www.miric.cz

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 1. 2010 13:49

Další recept, co jsem přehlídla a vypadá skvěle!:-p:yes:

yanull yanull

26. 1. 2010 19:15

Drahuško, to jsem ráda, že synečkovi chutnalo, i můj synáček má rád jatýrka, :-D husí nemáme, ani Nastěnku, tak byla kuřecí a v matčině úpravě:-)):-))
Já bych je dělala různě a ráda častěji, ale když občas čtu, že nepatří k nejzdravějším, tak raději brzdím a jsou tak 3x ročně. To snad přežijeme, ne?;-):-p

srettka

26. 1. 2010 17:34

no kurňa, to ale vypadá přitažlivě...omlouvám se všem, za ten kravál... to se zde opravdu neválcuje plech, to jen můj trávící trakt reaguje:-8

drahulin drahulin

26. 1. 2010 17:04

Jani tak jsem dnes uvařila játra podle tebe.Musím jen chválit.:yes::yes:Můj vybíravý syn vylízal talíř.:-p;-)

BILKOVAI BILKOVAI

24. 1. 2010 23:38

:-O:-p:-p:-K:yes:

pipre pipre

24. 1. 2010 18:38

Teda, to je moc dobrý nápad.:yes::yes: Já ukládám a dávám velký bodík nejen za jídlo, ale i za fotky:yes::yes:7.

Dooga Dooga

24. 1. 2010 18:31

Vypadá to velmi chutně. Krásné fotky i jídlo.:yes: +5

ruzena ruzena

24. 1. 2010 17:43

Mňam,to je krásné:-p:-p:yes:už ukládám a vyzkouším:yes:+

yanull yanull

24. 1. 2010 17:40

Tomáši, já jedu, Ty perlíš :-)) díky ;-)

thomassinno thomassinno

24. 1. 2010 17:39

Moc hezké:-8 Jani, ty dneska jedeš, nestíhám ukládat a ani už tolik neslintám, všechno jsem vyslintal nad tvymi recepty :-D:yes: +2

spagetka spagetka

24. 1. 2010 17:37

No parádní barvička :-p:-p:-p a dobrý nápad ;-);-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: matčino kuře játra recept na matčino kuře matčino kuře recept aby byla játra měkká recepty z jatry jak uvarit jatra aby byla meka recept matčino kuře játra stokrát jinak aby játra byla měkká játra recept kuřecí játra top recepty játra recepty top recepty husi kuřecí játra ztvrdla restovana jatr jak udelat aby jatra byla meka matčino kuře recepty.cz úprava husích jater ztvrdlá játra

Suroviny: játra kuřecí, koření grilovací, cibule, šlehačka, šunka

TopRecepty.cz

Omotaná játra

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8wB