Hovězí guláš v pomalém hrnci
Hovězí kližka chutná díky dlouhému vaření při nižší teplotě skvěle, je šťavnatá a dobře vynikne její chuť. Podáváme ji s pikantní omáčkou, čerstvou zeleninou a rýží nebo bulgurem.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 502 kJ / 1 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,13 g |
Tuky | 22,85 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 815 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 55,53 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 11 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 21 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 7 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 8 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 10 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 12 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 13 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 14 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, cibule, česnek, vývar hovězí, mouka hladká, koření paprika gulášová, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, kmín celý
Hovězí guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Eqg
0 názorů