Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Játra patří mezi snadno dostupnou surovinu a pokrm minutkové přípravy, u kterého platí, že méně je více. K játrům stačí přidat cibulka, slanina a pórek. Takhle vynikne jednotlivě každá chuť, kterou doplní ještě rozmarýn a kapka sherry.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,24 g |
Tuky | 51,35 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,44 g |
Sacharidy | 24,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5NA
Moje poznámka
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5NA
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
sádlo,
špek,
cibule,
pórek,
rozmarýn,
pasta rajčatová,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová tmavá,
sherry,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)