Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 856 kJ / 444 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,20 g |
| Tuky | 35,90 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 79 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,85 g |
| Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové závitky s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPRO
Moje poznámka
Cuketové závitky s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPRO
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 22 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 23 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 23 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová kolečka
zonoro před 14 minutami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 2 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 4 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 4 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 4 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 5 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 7 hodinami
Tématické fráze:
lehké předkrmy,
brynza,
cuketové halušky s brynzou,
kuřecí brynza cuketa,
brynzové platky,
zapečené cukety s brynzou,
zapečená cuketa s brynzou,
cuketové recepty,
cuketove buchty,
cuketové předkrmy,
lehke langoše,
lehké předkrmy recepty,
cuketa recepty s brinzou,
recepty předkrmy s brynzou,
jak krájet cuketové plátky,
recepty s brynzou,
jak krajet platky cukety,
cuketové langoše,
cuketa s bryndzou,
cuketové toasty
Suroviny:
cuketa,
brynza,
smetana sladká,
pažitka
Komentáře (9)
já bych možná místo cukety volila salátovou okurku, přijde mě chuťově taková nějaká výraznější oproti mdlé cuketě
ale je to jen můj názor, recept se mi velm líbí, určitě vyzkouším
Veľmi príjemný recept!