Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vegetariánské bramborové karbanátky

Karbanátky známe zejména ty masové. V tomto receptu však najdeme inspiraci na jejich vegetariánskou verzi. Z uvařených a namačkaných brambor s mrkví, sýrem a kořením připravíme placky, které dozlatova usmažíme třeba na sádle.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

25. 6. 2024 09:05

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 390 kJ / 1 049 kcal
Bílkoviny42,66 g
Tuky34,33 g
Vláknina16,65 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,81 g
Sacharidy135,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejsme vegetariáni ale máme rádi i bezmasá jídla, na smažení mám raději sádlo ale vegetariáni mohou dát olej.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, sůl, pepř mletý, cibule, olej, mrkev, česnek, cibule, vejce, sýr, solamyl, sádlo

TopRecepty.cz

Vegetariánské bramborové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2yLK