Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 605 kJ / 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,35 g |
Tuky | 33,50 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 25,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G67
Moje poznámka
Francouzská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G67
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 57 minutami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 19 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 1 hodinou
Loštická cibulačka
Sahula před 9 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 10 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 10 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 11 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 13 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 14 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 14 hodinami
Tématické fráze:
francouzká kuchyně,
kuřecí maso recepty,
polévky recepty,
francouzká polévka,
recepty z kuřecího masa,
polévka z kuřecích srdcí,
francouzká jídla,
kuřecí žaludky recept,
kuřecí roláda recept,
francouzka kuchyne recepty,
recepty z kuřecího,
polévky,
zeleninová polévka recept,
polévka z kuřecích žaludků,
tn.cz recepty bramborové knedlíky,
francouzká polívka,
francouzká polévka recept,
pohlreich vyvarova polevka,
francouzké polévky,
ratatuj recept
Suroviny:
maso kuřecí,
máslo,
směs zeleninová mražená,
víno bílé,
smetana,
vývar masový,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (6)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Nebylo by vhodnější vypsat použitou zeleninu? A proč kupovat mrazenou a odebírat 10dkg?