Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 605 kJ / 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,35 g |
Tuky | 33,50 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 25,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G67
Moje poznámka
Francouzská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G67
Nejnovější recepty
Arabská čočka se špenátem, paprikami a kořením
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno 7. 9. 2025 14:52:41
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno 7. 9. 2025 14:46:30
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno 7. 9. 2025 14:39:33
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno 7. 9. 2025 07:11:59
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno 7. 9. 2025 05:02:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Ajkalajka před 11 minutami
Švestkový koláč s pudinkem a drobenkou
Majkaa před 30 minutami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
marcellia před 1 hodinou
Ostružinové lahodné řezy
Tynaja před 1 hodinou
Domácí koprová omáčka
Klar98 před 2 hodinami
Zemlbába - žemlovka
Vendeliin před 4 hodinami
Kari rizoto s uzeným tofu
Palenka před 5 hodinami
Čokoládové muffiny od Jiřinky
kvitek24 před 6 hodinami
Fazolová směs s pečenými brambůrkami
verisek08 před 6 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
francouzká kuchyně,
kuřecí maso recepty,
polévky recepty,
francouzká polévka,
recepty z kuřecího masa,
polévka z kuřecích srdcí,
francouzká jídla,
kuřecí žaludky recept,
kuřecí roláda recept,
francouzka kuchyne recepty,
recepty z kuřecího,
polévky,
zeleninová polévka recept,
polévka z kuřecích žaludků,
tn.cz recepty bramborové knedlíky,
francouzká polívka,
francouzká polévka recept,
pohlreich vyvarova polevka,
francouzké polévky,
ratatuj recept
Suroviny:
maso kuřecí,
máslo,
směs zeleninová mražená,
víno bílé,
smetana,
vývar masový,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (6)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Nebylo by vhodnější vypsat použitou zeleninu? A proč kupovat mrazenou a odebírat 10dkg?