Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 605 kJ / 862 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,35 g |
| Tuky | 33,50 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 325 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 25,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G67
Moje poznámka
Francouzská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G67
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 19 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 8 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 8 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 9 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 9 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 11 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 13 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 14 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 15 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 15 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 15 hodinami
Tématické fráze:
francouzká kuchyně,
kuřecí maso recepty,
polévky recepty,
francouzká polévka,
recepty z kuřecího masa,
polévka z kuřecích srdcí,
francouzká jídla,
kuřecí žaludky recept,
kuřecí roláda recept,
francouzka kuchyne recepty,
recepty z kuřecího,
polévky,
zeleninová polévka recept,
polévka z kuřecích žaludků,
tn.cz recepty bramborové knedlíky,
francouzká polívka,
francouzká polévka recept,
pohlreich vyvarova polevka,
francouzké polévky,
ratatuj recept
Suroviny:
maso kuřecí,
máslo,
směs zeleninová mražená,
víno bílé,
smetana,
vývar masový,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (6)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Nebylo by vhodnější vypsat použitou zeleninu? A proč kupovat mrazenou a odebírat 10dkg?