Lilek se žampiony podle čínské kuchyně
Ochutnejte toto jednoduché a rychlé zeleninové jídlo, které můžete podávat jako samostatný pokrm nebo přílohu k masu. Vše připravíte během chvilky na pánvi. Lilek a žampiony ochucené sójovou a worcesterovou omáčkou, zázvorem a chilli chutnají skvěle.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 304 kJ / 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
Tuky | 34,22 g |
Vláknina | 16,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 7,08 g |
Sacharidy | 41,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek se žampiony podle čínské kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kgRj
Moje poznámka
Lilek se žampiony podle čínské kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kgRj
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 23 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Suroviny:
lilek,
sůl,
žampióny,
škrob kukuřičný,
olej slunečnicový,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
zázvor,
omáčka sojová sladká,
sojová omáčka světlá,
omáčka worcesterová,
solamyl
Komentáře (3)