Nádivka se žampiony
Nádivka je skvělým doplňkem třeba pečeného kuřete, ale zároveň ji můžeme připravit i samotnou. Směs, ve které propojíme chutě žampionů a uzeného masa doplní tradičně pečivo namočené v mléce, koření a zelená petrželka. Po zapečení můžeme podávat.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 134 kJ / 2 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,17 g |
Tuky | 84,24 g |
Vláknina | 36,86 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 4,57 g |
Sůl | 10,56 g |
Sacharidy | 207,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jl4
Moje poznámka
Nádivka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jl4
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 2 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 12 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Suroviny:
rohlík,
maso uzené,
žampióny,
vejce,
cibule,
mléko,
máslo,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
kmín drcený,
česnek,
strouhanka
Komentáře (1)