Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)
Lišky se skvěle hodí zejména do pokrmů se smetanovým základem. Jejich specifická chuť a aroma se však krásně projeví i v kombinaci se slaninou a cibulkou. Jednoduchý a lahodný pokrm, můžete servírovat s oblíbenou zeleninou.
Postup přípravy
Krok 1: Lišky očistíme a ty větší rozkrojíme na půlky.
Krok 2: Na pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lžičku ghí a orestujeme dozlatova.
Krok 3: Přidáme lišky, posypeme kmínem a 10 minut opékáme.
Krok 4: Ke konci osolíme a podáváme se zeleninou.
Zveřejněno 4. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wYQm
Moje poznámka
Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wYQm
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Suroviny:
houby lišky,
slanina farmářská,
cibule,
ghee,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (1)