Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)
Lišky se skvěle hodí zejména do pokrmů se smetanovým základem. Jejich specifická chuť a aroma se však krásně projeví i v kombinaci se slaninou a cibulkou. Jednoduchý a lahodný pokrm, můžete servírovat s oblíbenou zeleninou.
Postup přípravy
Krok 1: Lišky očistíme a ty větší rozkrojíme na půlky.
Krok 2: Na pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lžičku ghí a orestujeme dozlatova.
Krok 3: Přidáme lišky, posypeme kmínem a 10 minut opékáme.
Krok 4: Ke konci osolíme a podáváme se zeleninou.
Zveřejněno 4. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wYQm
Moje poznámka
Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wYQm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 18 minutami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 2 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 4 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 4 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 5 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 7 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 7 hodinami
Suroviny:
houby lišky,
slanina farmářská,
cibule,
ghee,
sůl,
kmín drcený
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.