Candát se zeleninou v bylinkové páře
Vaření v páře je velmi šetrné a je vhodné i při různých dietách. Když do vody přidáme bylinky, bude ryba připravená na páře krásně vonět. Podáváme ji s křupavou vařenou zeleninou, kterou ochutíme máslem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát se zeleninou v bylinkové páře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rpGD
Moje poznámka
Candát se zeleninou v bylinkové páře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rpGD
Nejnovější recepty
Hruškový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Smaženice
Přidáno před 21 hodinami
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno 19. 9. 2025 09:58:12
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno 18. 9. 2025 20:59:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Dannulka před 14 minutami
Letní cuketový salát s lososem
misula29 před 23 minutami
Vepřové na houbách
Misicka77 před 25 minutami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Haninkakan před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Cabka před 3 hodinami
Roládky z vepřové panenky
Sahula před 4 hodinami
Vepřové nudličky s nivou
Sahula před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Mummy46 před 4 hodinami
Meruňkový páj
jana1974 před 6 hodinami
Suroviny:
candát,
bylinky sušené,
celer řapíkatý,
mrkev,
kapusta růžičková,
pepř mletý,
máslo,
škrob bramborový
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.