Hruškovo-jablečný tarte tatin
Lahodný francouzský dezert, známý jako obrácený koláč, vznikl prý omylem, získal si ale oblibu po celém světě. Není se čemu divit - kombinace křehkého těsta a ovoce ve voňavém karamelu chutná báječně.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškovo-jablečný tarte tatin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yl0K
Moje poznámka
Hruškovo-jablečný tarte tatin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yl0K
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 4 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 15 minutami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 25 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 1 hodinou
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 1 hodinou
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 2 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 3 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 3 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 4 hodinami
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
kypřící prášek,
mléko,
cukr,
vejce,
hruška,
jablko,
máslo,
cukr krystal
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.