Postup přípravy
Krok 1: V mléce rozkvedláme vejce, sůl, drobně pokrájenou slaninu (nebo rozpuštěné máslo) a zelenou petržel.
Krok 2: Housky od předchozího dne nakrájíme na kostičky, polijeme mlékem a po chvíli, když částečně nabobtnají, je lehce promícháme. Pak přidáme zeleninu a nakrájenou šunku a dobře promícháme.
Krok 3: Misku vymastíme, směs do ní narovnáme a v předehřáté troubě asi na 180 °C upečeme do červena. Doba pečení přibližně 30-40 minut.
Zveřejněno 10. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový nákyp od Fróni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMKW
Moje poznámka
Zeleninový nákyp od Fróni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMKW
Nejnovější recepty
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 1 hodinou
Bílý chléb
Petulice před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 3 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 3 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 5 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 5 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 5 hodinami
Suroviny:
houska,
vejce,
mléko,
slanina,
sůl,
petržel,
zelenina,
šunka,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.