Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový nákyp

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

anna.strasilova

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Jak dostat do rodinných příslušníků co nejvíc zeleniny? Vyzkoušejte tento barevný zeleninový nákyp. Jednotlivé druhy zeleniny spojí své chutě a spolu s vajíčky, vločkami a kořením dají vzniknout opravdu skvělému a zdravému pokrmu.

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 633 kJ /
1 824 kcal
Bílkoviny51,69 g
Tuky113,93 g
Vláknina48,95 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 2,55 g
Sůl6,13 g
Sacharidy124,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zelenina je vhodná v podstatě všechna kterou máme rádi. Zeleninu očistíme a nahrubo nastrouháme. Přidáme vajíčka, vločky, vlahé máslo, koření a promícháme. Krok 2: Pórek nakrájíme na kolečka nebo drobnější kousky a zlehka vmícháme do směsi, aby se vše společně propojilo. Krok 3: Poté nalijeme do pečicím papírem vyloženého plechu a dáme péct na 180 °C asi 40-50 minut. Nákyp je hotový, až je povrch zlatavý.

TIP: 5 dalších oblíbených nákypů z masa i zeleniny

Zveřejněno 27. 9. 2024 16:00

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6Wjw

Podobné recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6Wjw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mrkev, celer, dýně máslová, petržel, pórek, cuketa, vejce, vločky ovesné, máslo, koriandr sušený, majoránka, sůl

Přidat fotografie receptu