Jelení kýta s portským vínem
Pokud se chystáte pozvat rodinu na sváteční oběd, takhle jelení kýta je pro tuto příležitost jako stvořená. Pomalu pečené maso s omáčkou z kořenové zeleniny, divokého koření a portského vína všechny doslova oslní svou chutí. Podávejte s domácím karlovarským knedlíkem.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení kýta s portským vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6ZE
Moje poznámka
Jelení kýta s portským vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6ZE
Nejnovější recepty
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Dýňový kompot
Přidáno 26. 9. 2025 14:00:02
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno 26. 9. 2025 12:44:40
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Mikala před 6 minutami
Bramborový koláč s květákem
Alamatej před 12 minutami
Pravý vepřový guláš
rici.cochtan před 14 minutami
Cuketová pomazánka na topinky
esso před 57 minutami
Špenát
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Koprová omáčka
Lida.Rose před 1 hodinou
Mokré řezy s kokosem
magnolie před 1 hodinou
Rychlé rohlíky - do hodiny hotové
Veronika_1 před 2 hodinami
Ředkvičkový salát (nejen) se šunkou
KatkaCechova před 2 hodinami
Italská rajčatová polévka
KatkaCechova před 2 hodinami
Suroviny:
kýta jelení,
špek,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
víno portské,
vývar masový,
koření nové koření,
jalovec,
bobkový list,
skořice celá
Komentáře (1)