Domácí bylinkové těstoviny s anglickou slaninou
Domácí těstoviny nejsou nijak náročné na přípravu. V tomto receptu najdete návod na svěže zelené těstoviny dochucené čerstvou bazalkou. Po jejich uvaření je stačí doplnit vypečenou slaninou a zakysanou smetanou. Raz dva máte oběd hotový.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí bylinkové těstoviny s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVW0
Moje poznámka
Domácí bylinkové těstoviny s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVW0
Nejnovější recepty
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 3 hodinami
Pečený krůtí krk
Přidáno před 3 hodinami
Plněný bramborový knedlík špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové v arašídové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahůdková sekaná
magdalenka před 12 minutami
Zavařování ořechových jader
[email protected] před 32 minutami
Makový a jablečný závin z kynutého těsta
Krupe před 40 minutami
Celozrnné wafle
Kajkajak před 41 minutami
Vepřové řízky
magdalenka před 1 hodinou
Kuře na zelí (recept od dědy)
magdalenka před 1 hodinou
Kuskus se zeleninou a hlívou ústřičnou
magdalenka před 1 hodinou
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
JaninaS před 1 hodinou
Česnekový sumeček smažený na másle
magdalenka před 1 hodinou
Jablečné poháry
MiruMiru před 1 hodinou
Suroviny:
pesto bazalkové,
bazalka čerstvá,
mouka pšeničná,
vejce,
sůl,
olej olivový,
slanina anglická,
smetana zakysaná,
sýr
Komentáře (1)