Knedlíky ze žitného kvásku
Poctivý knedlík z žitného kvásku poslouží jako příloha ke spoustě oblíbených českých jídel, ať už k omáčkám nebo k dušenému zelí s masem. Hutný tmavý knedlík z celozrnné mouky, vaříme v páře.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíky ze žitného kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kG9j
Moje poznámka
Knedlíky ze žitného kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kG9j
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 10 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 2 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 2 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 3 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 5 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 6 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 6 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 6 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 6 hodinami
Loštický řízek
Slavista62 před 7 hodinami
Suroviny:
mouka žitná,
voda,
kvas žitný,
voda,
mouka polohrubá,
mouka špaldová celozrnná,
vejce,
sůl
Komentáře (3)