Knedlíky ze žitného kvásku
Poctivý knedlík z žitného kvásku poslouží jako příloha ke spoustě oblíbených českých jídel, ať už k omáčkám nebo k dušenému zelí s masem. Hutný tmavý knedlík z celozrnné mouky, vaříme v páře.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíky ze žitného kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kG9j
Moje poznámka
Knedlíky ze žitného kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kG9j
Nejnovější recepty
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 16 minutami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Dýňový koláč s rozinkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý domácí chleba
Glapet před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
sunnydog před 5 hodinami
Pečená zelenina
Jan54 před 7 hodinami
Kuře na cuketě, rajčatech a zakysané smetaně
Andulin před 8 hodinami
Chlebový nákyp
Kajkajak před 16 hodinami
Salát z kysaného zelí, plný vitamínů
Kajkajak před 16 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
veronika_straka před 18 hodinami
České buchty
Martas6 před 19 hodinami
Řepové brownies
verisek08 před 20 hodinami
Šumavský bramborák
Sahula před 20 hodinami
Suroviny:
mouka žitná,
voda,
kvas žitný,
voda,
mouka polohrubá,
mouka špaldová celozrnná,
vejce,
sůl
Komentáře (3)