Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Nádivka patří mezi oblíbené velikonoční pokrmy. Výhodou je, že do ní můžete přidat vše, co máte rádi, třeba pikantní klobásku. Lahodná, kyprá nádivka se peče v remosce, skvělý výsledek je tedy zaručen.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Moje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Nejnovější recepty
Smetanová fazolková polévka s bramborami
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový koláč
Přidáno před 20 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno 20. 9. 2025 11:15:00
Smaženice
Přidáno 19. 9. 2025 20:29:00
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno 19. 9. 2025 09:58:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice se smetanou a těstovinami
kamilkamil před 5 minutami
Restovaná zelenina
Vendeliin před 19 minutami
Luxusní a rychlý makovník
renias před 56 minutami
Zapečený sýrový květák
Kamilana před 1 hodinou
Rybí filé se sýrem
AlenaV před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
Stefi.f před 1 hodinou
Těstoviny s kuřecím masem a špenátem
accent1234@seznam.cz před 1 hodinou
Krůtí plátky na rozmarýnu
Medunkavera před 2 hodinami
Hlíva na rozmarýnu
Medunkavera před 2 hodinami
Suroviny:
rohlík,
vejce,
klobása papriková,
cibule,
máslo,
petrželka,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový
Komentáře (1)