Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Nádivka patří mezi oblíbené velikonoční pokrmy. Výhodou je, že do ní můžete přidat vše, co máte rádi, třeba pikantní klobásku. Lahodná, kyprá nádivka se peče v remosce, skvělý výsledek je tedy zaručen.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Moje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 3 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 12 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 12 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 14 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 15 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 18 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 18 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 18 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 18 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 19 hodinami
Suroviny:
rohlík,
vejce,
klobása papriková,
cibule,
máslo,
petrželka,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový
Komentáře (1)