Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Nádivka patří mezi oblíbené velikonoční pokrmy. Výhodou je, že do ní můžete přidat vše, co máte rádi, třeba pikantní klobásku. Lahodná, kyprá nádivka se peče v remosce, skvělý výsledek je tedy zaručen.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Moje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Nejnovější recepty
Pórková polévka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mraky podle mojí maminky
SimonkaMona před 6 minutami
Karlovarský knedlík
Zemoska před 6 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
lunav1 před 24 minutami
Koprová polévka
Adeline před 46 minutami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Podry před 3 hodinami
Koprová omáčka
Pep.e před 3 hodinami
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 13 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 15 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 17 hodinami
Suroviny:
rohlík,
vejce,
klobása papriková,
cibule,
máslo,
petrželka,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový
Komentáře (1)