Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Nádivka patří mezi oblíbené velikonoční pokrmy. Výhodou je, že do ní můžete přidat vše, co máte rádi, třeba pikantní klobásku. Lahodná, kyprá nádivka se peče v remosce, skvělý výsledek je tedy zaručen.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Moje poznámka
Pikantní nádivka s klobáskou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6Av
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 19 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková čokoláda
sulckax612 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 8 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 11 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 11 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 12 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 13 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 13 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 13 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 14 hodinami
Suroviny:
rohlík,
vejce,
klobása papriková,
cibule,
máslo,
petrželka,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový
Komentáře (1)